Design: Two & FromTM

Termeni și condiții / Confidențialitate

Termeni & Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Navigarea pe acest website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

  • Proprietatea continutului site-ului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Organizatorului (Birou arhitect Bogdan Gavrila) cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata sau neinregistrata a Organizatorului sau a partenerilor acestuia.

Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, fara permisiunea expresa a proprietarului Continutului.

  • Utilizarea site-ului

Organizatorul acorda permisiunea de a utiliza website-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in continut.

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul in alt mod, fara acordul in scris al Organizatorului.

Este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspunderea civila, sau ar incalca in alt mod legea. Organizatorul va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona Organizatorului sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul website-ului.

Este interzisa utilizarea de catre utilizatori a website-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

  • Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

  • Limitarea raspunderii organizatorului

Intregul continut al acestui site poate fi modificat si este pus la dispozitia utilizatorilor \"asa cum se regaseste\" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Responsabilitatea utilizarea acestui site revine in totalitate utilizatorului. Organizatorul si societatile sale afiliate sau partenerii acestuia, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site de catre utilizatori, sau ca urmare a descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.