Design: Two & FromTM

Despre noi

Transformăm vise - și schițe -
în realitate de peste 10 ani

Biroul de Arhitectură Bogdan Gavrilă a fost înființat în anul 2006.
Suntem o echipă de 7 membri gata să ofere o perspectivă nouă asupra fiecărui proiect. Perspectiva noastră corespunde atât normelor actuale, cât și celor ale clientului. Echipa noastră de design se ocupă de proiecte care acoperă o vastă parte din sectorul civil și industrial.

De asemenea, suntem aici cu asistență pentru obținerea certificărilor, avizelor și autorizațiilor. Scopul biroului nostru este să ofere planificări exacte și clare de cel mai înalt nivel, și să scăpăm clientul de munca obositoare de a stabili el însuși multe aspecte ale proiectului pe care îl are de finalizat.

Suntem întotdeauna
pregătiți să îți schițăm
ideile noastre.

îți oferim de fiecare dată o perspectivă bine informată care ia în calcul cele mai moderne norme de stil. Facem asta pentru că dorim să creăm proiecte care durează în timp și își lasă amprenta asupra peisajului local. Te așteptăm oricand la o întâlnire să schițăm

împreună primele gânduri și planuri despre viitoarea ta casă sau spațiu comercial. Ne place să desenăm în timp ce discutăm, ca să îți oferim o imagine clară a viitoarei tale investiții imobiliare. Programează o întâlnire, iar noi te așteptăm cu o cafea bună și idei inovatoare.

Vezi ultimele noastre proiecte